Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:09:43

Ніжин: відбулось засідання виконавчого комітету

27.03.2020   09:13Агенцiя

26 березня в малій залі міськвиконкому під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулось чергове засідання виконавчого комітету.

На початку засідання міський голова Анатолій Лінник виконав приємну місію – привітав депутата Ніжинської міської ради Андрія Гомоляко з 40-річним ювілеєм та вручив Подяку міського голови за вагомий особистий внесок у розбудову та розвиток територіальної громади міста Ніжина. Також Анатолій Валерійович поздоровив з Днем народження представника Державного комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Ніжинське телебачення» Сергія Ковальова, щиро подякувавши за багаторічну сумлінну працю на благо громади Ніжина і висвітлення роботи органів місцевого самоврядування.

Перейшовши до порядку денного, члени виконавчого комітету детально розглянули та одноголосно підтримали проекти рішень:

1.Про встановлення тарифу на теплову енергію, на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Солід Теплоенерго»;

2.Про внесення змін до фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Ніжинської міської ради на 2020рік;

3.Про надання одноразової матеріальної допомоги;

4.Про відзначення Почесною Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради;

5.Про призначення опікуна над дитиною-сиротою;

6.Про затвердження схеми посадки дерев у м. Ніжині;

7.Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.

У «різному» вкотре порушилось питання про можливість роботи комунального ринку в умовах карантину.

Міський голова зазначив, що наразі це дуже складне питання. Вирішення фінансових проблем - надважливо, але найважливіше -це життя людей. Дане питання детально обговорили з фахівцями 25 березня на позачерговому засіданні ТЕБ та НС. Рішення щодо можливості роботи ринків в умовах карантину повинен приймати безпосередньо Уряд.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини