Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:23:03

ТОВ "Енера Чернігів" під час карантину приймає звернення телефоном або через "скриньку звернень"

20.03.2020   09:37Агенцiя

На час дії карантинних заходів ТОВ «Енера Чернігів» працює в режимі дистанційної консультації. Всі Центри обслуговування в районах тимчасово припинили прийом клієнтів, звернення приймаються в телефонному режимі.

Також, з метою зменшення безпосереднього контакту між людьми, в кожному ЦОК в Чернігівській області було встановлено «скриньку звернень».

Станом на 19 березня, операторами Чернігівського ЦОК було опрацьовано близько ста письмових звернень, надано близько 500 консультацій телефоном.

Частина персоналу ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» була переведена на дистанційну роботу. Для тих, хто залишився працювати в офісі, проводяться заходи з дезінфекції: вологе прибирання кожні 2 години, в кожний структурний підрозділ було придбано антисептики для рук, маски та безконтактні термометри. Про необхідність дотримуватись правил карантину поінформовано усіх працівників.

За повідомленням ТОВ «Енера Чернігів»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини