Художниця з Чернігівщини налагодила виробництво шоколаду без цукру
Шоколад без цукру вже давно не тільки реальність, але і популярна смакота української художниці Оксани Труш з Ніжина, засновниці власного бренду.

Замість цукру вона використовує не менш солодкий, але набагато корисніше мед зі своєї пасіки. Оксана виробляє до 15 різновидів шоколаду (в залежності від сезону) і всі ці смаколики без цукру.
Найбільш популярний – шоколад з сушеною вишнею. Дітям більше до смаку з журавлиною. Чоловіки вибирають з перцем чилі та солоненький з фісташкамі.
В шоколаді з ягодами є та сама кислинка, яка дуже цікаво відтіняє смак самого шоколада. Майстриня виготовляє і чисто чорний шоколад і шоколад без глютену.
«Шоколад без цукру часто замовляють магазини, які орієнтуються на чисто веганські харчування, оскільки він без рослинних жирів», – каже Оксана.
Останні новини Чернігівщини
Продовжено реєстрацію заяв на отримання допомоги на придбання твердого палива 12:56
До уваги мешканців Чернігівської міської територіальної громади, які фактично проживають у житлових будинках/приміщеннях, котрі опалюються твердим пічним побутовим паливом!
На Чернігівщині триває збирання пізніх культур та посів озимих 12:19
Аграрії Чернігівської області проводять збирання пізніх культур та продовжують посів озимих під урожай 2026 року.
Громади Чернігівщини – серед претендентів на участь у пілотуванні системи профорієнтації 11:48
Швейцарсько-український проєкт DECIDE спільно з Міністерством освіти і науки України запрошує територіальні громади долучитися до створення сучасної системи профорієнтації для учнів та учениць 8–9 класів.
Чернігівщина – серед найсильніших на Чемпіонаті України з хортингу! 11:27
З 10 до 11 жовтня в Києві відбувся чемпіонат України з хортингу, розділ "Боротьба" (ударна техніка рук та ніг - заборонена).
Надавачі психосоціальних послуг області вдосконалюють професійні знання і навички 11:10
Низку тематичних навчань і тренінгів відвідали фахівці у сфері психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (ПЗПСП) Чернігівщини.