Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:43:30

В Куликівці поліція затримала водія, який насмерть збив велосипедиста і втік

24.02.2020   17:29Агенцiя

Співробітники Куликівського відділення поліції вирахували автівку, водій якої збив велосипедиста та зник з місця події. Автомобіль зловмисника вилучено, водія затримано.

Увечері 23 лютого до Куликівської поліції надійшло повідомлення про ДТП із постраждалим. Водій не зупинився, щоб надати допомогу збитому велосипедисту, а втік з місця злочину. На місці аварії правоохоронці виявили уламки пластикових деталей автомобіля.

Завдяки злагодженій роботі поліцейським вдалося встановити прикмети автомобіля. Орієнтування одразу було направлено усім найближчим нарядам поліції. І це дало свій результат. Зловмисника зупинила група реагування патрульної поліції та помістила до ізолятора тимчасового тримання.

Поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини