Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:07:28

Не встиг звільнитися з місць позбавлення волі, як знову за грати

11.02.2020   07:50Агенцiя

Завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно 29-річного жителя м.Прилуки, який будучи неодноразово судимий за корисливі злочини, перебуваючи з вересня 2019 року на умовно-достроковому звільнені упродовж листопада, грудня 2019 року вчиняв корисливі злочини на території Прилуцького регіону.

За два місяці 2019 року особою вчинено 9 епізодів протиправних карних діянь, які в подальшому були припинені працівниками поліції. Останнього було затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Обвинувальний акт 31.01.2020 за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч.3 ст.15, ч.3 ст.185, ч.2 ст.185, ч.3 ст.185, ч.2 ст.289, ч.2 ст.190 КК України стосовно підозрюваного направлений Прилуцькою місцевою прокуратурою до Прилуцького міськрайсуду для розгляду.

Загальна сума матеріальних збитків у кримінальному провадженні становить майже 10 тис. грн., які потерпілим не відшкодовані.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.