Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:59:34

Міський голова Анатолій Лінник прозвітував перед громадою за 2019 рік

08.02.2020   10:30Агенцiя

7 лютого у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбувся публічний звіт міського голови Анатолія Лінника про роботу виконавчих органів Ніжинської міської ради в 2019 році.

На захід були запрошені секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко та Сергій Дзюба, керуючий справами апарату виконавчого комітету Ніжинської міської ради Сергій Колесник, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів міської ради, депутати міської ради, представники трудових колективів підприємств, установ та організацій міста, члени громадської ради, ради підприємців, молодіжної ради, громадськість міста та ЗМІ.

На початку звітування міський голова наголосив, що міська рада представляє спільні інтереси жителів міста, тому все, що зроблено за звітний період, є результатом колективної праці кожного депутата, постійних комісій, виконавчого комітету міської ради, сесійної діяльності, співпраці з керівниками підприємств, господарств, установ та громадських організацій.

Анатолій Валерійович зауважив, що 2019 рік був особливий тим, що це перший рік, коли громада жила і працювала в статусі Об’єднаної територіальної громади.

В 2019 році завершилася розробка стратегії розвитку Ніжинської громади, яка затверджена сесією міської ради. Наразі ведеться робота над її виконанням.

Міський голова детально окреслив проблеми, шляхи їх вирішення та результати роботи в таких пріоритетних напрямках розвитку міста, як: розвиток економіки та інвестиційна діяльність, бюджетна сфера, житлово-комунальне господарство, освіта, охорона здоров’я, культура і туризм, соціальний захист та соціальне забезпечення, молодіжна політика, фізична культура і спорт та житлове будівництво.

Особливу увагу міський голова звернув на проекти, що реалізувалися за кошти державної субвенції місцевим бюджетом на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад та кошти Державного фонду регіонального розвитку. Зупинився також на тому, що виконано і що не вдалось зробити в 2019 році, але буде зроблено в 2020-му, поділився планами і перспективами роботи міської ради на 2020 рік.

Після звітування Анатолій Лінник відповів на питання ніжинців. Тематика запитань – будівництво тих чи інших об’єктів у місті, ремонт доріг, благоустрій, питання, які стосувалися соціально-економічної сфери життя міста тощо.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.