Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:32:11

При погодженні режимів нічної роботи закладів Чернігова - загальні правила для всіх

08.02.2020   10:25Агенцiя

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 6 лютого своїм рішенням встановив режим нічної роботи ще 41 об’єкту торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг у Чернігові.

Погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, які мають намір працювати з 22-00 години до 08-00 години, передбачене Правилами благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м.Чернігова, нова редакція яких діє з 2 січня. Їх діяльність у нічний час без погодження з органом місцевого самоврядування забороняється.

- Щоб ніхто не звинувачував ні виконком, ні міську владу в заангажованості, у нас однаковий підхід до всіх закладів. Роботу тих, що працюють у житлових будниках, ми обмежуємо до 23-00. А якщо  в подальшому будуть скарги мешканців, які в цьому будинку проживають, то готові повернутися і переглянути це питання та зробити до 22-00. По об’єктах, які розташовані в окремих нежитлових будівлях, ми робимо так, як звертаються суб’єкти господарювання, але також при умові: якщо будуть скарги мешканців, патрульної поліції чи муніципальної варти на те, що власники не контролюють ситуацію і відбуваються порушення, ми готові переглядати і знижувати час спочатку до 24-00, а далі дивитись по ситуації, - так заступник міського голови Олександр Ломако роз'яснив позицію міської влади в цьому питанні.

Порядок погодження наступний. Відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 07.07.2016 № 274, режим роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у Чернігові в нічний час встановлюється рішенням виконавчого комітету міської ради за попереднім розглядом комісією з організації роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг на підставі заяви, поданої в Центр надання адміністративних послуг Чернігівської міської ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.