Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:45:58

На засіданні Колегії рятувальники підвели підсумки проведеної за 2019 рік роботи

08.02.2020   09:36Агенцiя

7 лютого під головуванням начальника Управління ДСНС України у Чернігівській області полковника служби цивільного захисту Романа Гордового відбулось засідання Колегії, під час якої розглянуті питання виконання підпорядкованими підрозділами у минулому році завдань за призначенням, проведення профілактичної роботи, матеріально-технічного забезпечення, а також стану дотримання дисципліни і законності.

У заході взяли участь керівний склад апарату обласного Управління та підпорядкованих загонів, міських та районних підрозділів.

На початку засідання головний рятувальник Чернігівщини вручив відзнаку ДСНС України "Знак пошани" начальнику Ічнянського районного відділу підполковнику служби цивільного захисту Віктору Кравцю, нагрудні знаки "За відвагу в надзвичайній ситуації" старшому прапорщику служби цивільного захисту Олександру Бистревському та прапорщику служби цивільного захисту Михайлу Клановцю. Крім того, ряд кращих співробітників області було нагороджено Почесними грамотами, грамотами й подяками від облдержадміністрації, обласної ради, Міністерства внутрішніх справ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також заохочені правами начальника У ДСНС.

Велика увага приділялася матеріально-технічному забезпеченню підпорядкованих підрозділів оперативно-рятувальної служби Чернігівщини. Крім допомоги, яку ми отримали з облдержадміністрації, за підтримки ДСНС України було отримано 5 сучасних пожежних автоцистерн, два аварійно-рятувальні автомобілі Ford Ranger спеціального призначення, а також іншу інженерну техніку й обладнання.

Проведено переоснащення 9 підрозділів області сучасними засобами індивідуального захисту органів дихання та зору. Завдяки проведеній роботі поставлені перед обласним гарнізоном завдання виконані, - зазначив у своєму виступі Роман Гордовий.

Підводячи підсумки Колегії, очільник обласного Управління ДСНС поставив для керівників підрозділів ряд пріоритетних завдань на 2020 рік.

Зокрема наголошено на цілодобовому моніторингу стану забезпечення пожежної та техногенної безпеки населених пунктів і територій, утриманні в постійній готовності підрозділів до реагування на надзвичайні ситуації, розвитку місцевої пожежної охорони в територіальних громадах, проведенні перевірок стану техногенної і пожежної безпеки об`єктів з масовим перебуванням людей, дотриманні особовим складом дисципліни та законності, а також проведенні серед мешканців області профілактично-роз`яснювальних заходів.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини