Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 01:40:32

Прилуцькою місцевою прокуратурою викрито "чорних лісорубів"

28.01.2020   08:14Агенцiя

Під керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури правоохоронцями припинено діяльність групи осіб, які здійснювали незаконно вирубку деревини на території Прилуцького району.

Так, на місці вчинення кримінального правопорушення виявлено транспортний засіб, завантажений деревиною породи клен та акація, а також електропилу та сокиру.

У ході подальшого проведення огляду місця події зафіксовано факт незаконної вирубки 53 дерев.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 246 КК України.

Окрім того, у ході обшуку гаражного приміщення особи, ймовірно причетного до незаконної порубки, виявлено ще 150 м. куб. деревини породи акація та клен, а також 4 м. куб. «ділової» деревини породи дуб.

З метою встановлення всіх обставин подій триває проведення слідчих (розшукових) дій.

Одночасно інформуємо, прокуратурою Чернігівської області продовжується робота з координації діяльності правоохоронних органів щодо виявлення фактів незаконної вирубки лісів на території області, транспортування, зберігання та збуту деревини.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини