Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:13:09

Різдвяна зустріч міського голови Прилук з ветеранами праці та дітьми війни

18.01.2020   11:27Агенцiя

17 січня у міському Будинку культури відбулася Різдвяна зустріч міського голови з ветеранами праці міста та дітьми війни.

У залі зустрілися прилучани старшого покоління, які самовіддано працювали на благо Прилук та відбудовували зруйноване у післявоєнний період місто і перетворили його на культурний та індустріальний центр Чернігівщини.
 
Зустріч пройшла за ініціативи міського голови Ольги Попенко та громадської організації «Організація ветеранів міста Прилуки», яку очолює Георгій Степанович Хотін. Першим свої музичні вітання присутнім дарував хор відомої на всю область ветеранської організації.
 
Із вітаннями та словами глибокої поваги і подяки за сумлінну багаторічну працю, за стійкість, мужність, працелюбність і відданість рідному місту до ветеранів звернулася Ольга Попенко. Саме таких особливих прилучан під час свята відзначили Подяками міського голови та солодощами.

Із словами подяки до ветеранів праці та дітей війни також звернулися помічник народного депутата України Бориса Приходька Ада Могила та депутат Прилуцької міської ради від ВО «Батьківщина» Олександр Нечай.

Велика вдячність підприємцям та депутатам за спонсорську допомогу в організації заходу, а саме: директору приватного підприємства «Монтажналадка» Володимиру Луцаку, керівнику приватного підприємства «Стимул» Віктору Колеснику, приватному підприємцю Інні Малько, приватному підприємцю Олексію Кравченку та депутату Чернігівської обласної ради Віті Солоревій.

Присутні переглянули концертну програму за участю місцевих творчих колективів і сольних виконавців та виступ народного артиста України Анатолія Матвійчука.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.