Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:31:44

У Чернігівському прикордонному загоні представлено нового керівника

11.01.2020   08:37Агенцiя

Директор Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Державної прикордонної служби України генерал-майор Леонід Баран представив персоналу Чернігівського прикордонного загону нового керівника.

Відповідно до наказу Голови Державної прикордонної служби України начальником Чернігівського прикордонного загону призначено полковника Олександра ЧОРНОГО, який до цього проходив службу в Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби.
 
Олександр Чорний призначений на посаду за результатами участі у проєкті «Нове обличчя керівного складу» - масштабного прозорого відбору кандидатів на посади керівників органів охорони державного кордону, впровадженого у Держприкордонслужбі України за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції.

Народився Олександр Володимирович ЧОРНИЙ 14 червня 1977 року у Хмельницькій області. Закінчив Академію Прикордонних військ України у 1998 році та оперативно-тактичний факультет Національної Академії Державної прикордонної служби України у 2012 році, є магістром управління органами охорони державного кордону.
Нагороджений Почесними грамотами Верховної Ради України та Кабінету міністрів України, відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», орденом «За захист Батьківщини», багатьма відомчими нагородами, зокрема і нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону».
Одружений, виховує двох дочок.

Прес-служба прикордонного загону

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини