Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 07:20:05

П’яний чернігівець посеред білого дня на вулиці розмахував предметом, схожим на ніж

23.12.2019   15:07Агенцiя

Вчора близько першої дня до поліції надійшло повідомлення, що на проспекті Миру невідомий чіпляється до людей, поводиться агресивно та розмахує ножем. За вказаною адресою негайно направили один із патрульних екіпажів.

Прибувши на місце, поліцейські поспілкувалися із заявником та з’ясували, що невідомий громадянин став чіплятися до жінки, голосно кричати, провокуючи конфлікт. Було схоже, що чоловік п’яний. Коли за жінку заступився небайдужий хлопець, агресивний чоловік накинувся на нього з кулаками, потім дістав ножа та став погрожувати. Зрозумівши, що на місце їде поліція, невідомий утік.

Під час обстеження прилеглої території на паркувальному майданчику неподалік місця, де відбувався конфлікт, патрульні виявили громадянина, який намагався сховатися поміж авто. Заявник упізнав невідомого, як нападника. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Невідомим виявився 40-річний чернігівець. Під час поверхневого огляду в рюкзаку громадянина виявили предмет, яким той погрожував заявнику. Пізніше під час медичного огляду підтвердився факт алкогольного сп’яніння хулігана, інформує Патрульна поліція Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини