Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:39:44

Обрано Громадську раду при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області

21.12.2019   11:37Агенцiя

У податковій службі області відбулись Установчі збори по формуванню дорадчого органу - Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області.

Відкрив збори голова ініціативної групи Дмитро Адаменко, який інформував присутніх про проведену роботу у складі ініціативної групи.

В установчих зборах взяв участь керівник податкової служби області Олексій Літвінов. У своєму виступі він наголосив, що податкова служба  налаштована на відкритість та взаємодію з громадською радою у вирішенні нагальних питань її діяльності. Побажав новоствореній громадській раді успіхів та плідної роботи. 

До складу громадської ради увійшло 29 представників громадських організацій області, які виявили бажання делегувати своїх представників до складу дорадчого органу.
Рейтингове голосування, яким зазвичай обирається громадська рада, не проводилось. Кількість кандидатів до складу громадської ради була меншою кількісного складу, визначеного ініціативною групою.

Перше засідання громадської ради запланували провести після затвердження органом її кількісного складу, інформує Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини