Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:00:28

Роман Сміяненко - новий очільник Служби автомобільних доріг у Чернігівській області

21.12.2019   09:41Агенцiя

Як наголошував Голова Укравтодору Олександр Кубраков, оновлення керівників служб автодоріг областей – є першочерговою задачею. Згідно наказу Державного агентства автомобільних доріг України року №514 від 12 грудня 2019, Сміяненко Роман Ігоревич з 16 грудня призначений виконуючим обов'язки начальника Служби автомобільних доріг у Чернігівській області.

Відбулося офіційне знайомство Романа Сміяненка з колективом Служби автомобільних доріг. Представив нового керівника заступник начальника САД з розвитку автомобільних доріг Григорій Решетник.

За фахом Роман Сміяненко фінансист. Має досвід роботи у сфері фінансів та у будівельній галузі. Першочергову увагу новий очільник Служби автомобільних доріг має намір приділити розбудові найбільш інтенсивних транспортних сполучень Чернігівської області.

Звичайно, на даний момент робота зосереджена на  експлуатаційному утриманню автошляхів області у зимовий період та безпеці дорожнього руху. Також опрацьовуються плани з ремонту автомобільних доріг у Чернігівській області на 2020 рік. 

Чернігівщина за площею посідає третє місце серед інших областей України і друге за протяжністю мережі автомобільних шляхів загального користування державного значення. Межує на заході з Київською, на півночі — з Гомельською областю Республіки Білорусь і з Брянською областю РФ, на сході — з Сумською, на півдні — з Полтавською областями України. Через Чернігівську область проходять транспортні коридори, що забезпечують міжнародний автомобільний зв'язок України з Білоруссю та країнами Прибалтики.

Окрім транспортного сполучення, роботи аграрного сектору, промисловості та зовнішньо-економічної діяльності, дороги мають значення і для розвитку туризму на Чернігівщині, з її природними парками, зеленими зонами, палацами та пам'ятками часів Київської Русі та Гетьманщини.

Наразі на балансі Служби автодоріг у Чернігівській області - 2966,5 км автошляхів. Територією області проходить дві траси міжнародного значення – М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ. Три національні – Н-07 Київ - Суми – Юнаківка, Н-27 Чернігів - Мена - Сосниця - Грем'яч, Н-28 Чернігів - Городня – Сеньківка. Вісім регіонального значення: Р-56 Чернігів - Пакуль - контрольно-пропускний пункт  "Славутич" – Чорнобиль, Р-61 Батурин - Конотоп – Суми, КПП "Миколаївка" - Семенівка - Новогород-Сіверський - Глухів - КПП  "Катеринівка", Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки – Пирятин, Р-68 Талалаївка - Ічня -  Тростянець - Сокиринці - /Н-07/, Р-69 Київ - Вишгород - Десна – Чернігів, Р-82 Сосниця - Короп - /М-02/, Р-83 Славутич – Любеч – Ріпки – /М-01/ – Городня – /Н-28/ – Сновськ– Корюківка–Семенівка– Чайкине –/Н-27/. А також 45 автодоріг територіального значення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини