Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:19:42

На Чернігівщині проводять капітальні ремонти закладів освіти із застосуванням енергозберігаючих технологій

20.11.2019   12:43Агенцiя

Сьогодні в державі здійснюється низка заходів з термомодернізації закладів освіти. Держархбудінспекція не залишається осторонь і в межах повноважень долучається до реалізації таких проектів.

Так, Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області видано дозвіл Куликівській селищній раді на капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих технологій по комплексній термомодернізаціїголовного корпусу в Куликівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів по вул. Шевченка, 4 в смт. Куликівка Чернігівської області.

Також видано дозвіл на реконструкцію з впровадженням комплексних заходів з теплореновації Журавської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Ф. Вороного в с. Журавка Варвинського району Чернігівської області. Замовник будівництва – сектор освіти Варвинської районної державної адміністрації. Існуюча будівля школи була відкрита у 1989 році та розрахована на 624 учнівських місця. Містить 30 приміщень, у т.ч. 22 класи для навчання. Станом на сьогодні у школі навчається 236 учнів та працює 47 осіб. У ході реконструкції школи передбачається частковий демонтаж покрівлі, влаштування шатрового даху з дерев’яних конструкцій, покриття металочерепицею, утеплення перекриття мінераловатними плитами, утеплення фасаду школи мінеральними плитами, а також демонтаж існуючих віконних та дверних блоків та встановлення металопластикових.

Такі реновації дозволять зменшити комунальні платежі, суттєво осучаснити зовнішній вигляд закладів освіти та підвищити якість повсякденного перебування для персоналу та учнів,інформує прес-служба ДАБІ України.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини