Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 11:02:06

Розширена оперативна нарада при Ніжинському міському голові

04.11.2019   15:16Агенцiя

4 листопада у великій залі міської ради відбулась розширена оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку засідання Анатолій Валерійович ознайомив присутніх з планом проведення розширеної оперативної наради керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради при міському голові:
1.Про стан правопорядку та запобігання протидія злочинності, заходи забезпечення публічного порядку та безпеки громадян, що були вжиті на території громади міста упродовж жовтня 2019 року (начальник сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Музиченко Інна Іванівна.).
2.Про заходи щодо запобігання та профілактики надзвичайним ситуаціям, які пов'язані з травмуванням та загибеллю людей, про стан протипожежної безпеки на території громади міста упродовж жовтня 2019 року (заступник начальника Ніжинського МРВ управління держслужби НС Шевченко Сергій Миколайович).
3.Про стан загальної епідеміологічної ситуації на території громади міста Ніжина упродовж жовтня 2019 року та вжиті заходи щодо запобігання і профілактики інфекційних захворювань(головний лікар КНЗ «Центральна міська лікарня ім.Галицького» Костирко Олександр Михайлович, заступник начальника Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держспоживслужби в Чернігівській області Назаренко Надія Михайлівна).
4.Про початок опалювального сезону в м.Ніжині(начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, заступник директора ТОВ «НіжинТеплоМережі» Школьний Володимир Петрович, головний інженер ТОВ «НіжинТеплоМережі» Колосок Микола Іванович).
5.Про монетизацію субсидій та пільг(начальник управління соціального захисту населення Кулініч Валентина Михайлівна).
6.Різне.
7.Підведення підсумків.

Про стан загальної епідеміологічної ситуації на території громади міста Ніжина упродовж жовтня 2019 року та вжиті заходи щодо запобігання і профілактики інфекційних захворювань доповідав головний лікар КНЗ «Центральна міська лікарня ім.Галицького» Олександр Костирко, який зауважив, що розпочався сезон захворюваності на ГРВІ та ГРИП. Найбільш дієвий спосіб профілактики захворюваності – щеплення та здоровий спосіб життя, а також дотримання режиму дня. Вакцина́ція — введення антигенного матеріалу з метою породити імунітет до інфекційної хвороби, який запобігає зараженню або ослабляє його негативні наслідки. Вакцинація - це єдиний надійний спосіб запобігти захворюванням та їхнім ускладненням.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч доповіла що з 01 жовтня здійснюється монетизація пільг у готівковій або без готівковій формі(через Ощадбанк або будь-який банк зареєстрований в місті). Пільговик сам визначає форму. Управління праці двічі на рік інформує субсидіантів про призначення пільг (на опалювальний період та неопалювальний). Інформація про нархування пільг здійснюється за новою формою – смс повідомлення від управління (за наявності в заяві або особисте звернення до установи).

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, зауважив, що цими вихідними в м.Луцьк відбувся третій Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць. Основною метою була діджиталізація, її тренди та можливості для роботи в з Facebock, Instagram & Telegram. Бачення Ради Європи». Наш Молодіжний центр - в ТОП-10 кращих!. За підсумками роботи форуму «Адвокація створення та облаштування Ніжинського міського молодіжного центру визнана, як КРАЩА ПРАКТИКА МОЛОДІЖНОЇ РОБОТИ УКРАЇНИ 2019!. Ігор Володимирович висловив подяку міському голові та депутатському корпусу, за сприяння в створенні комунального закладу «Міського молодіжного центру». Колективу центру побажав міцного здоров’я, наснаги та витримки для роботи.

В свою чергу міський голова Анатолій Лінник наголосив, що потужну енергію молоді необхідно спрямовувати в правильне конструктивне русло. Колективу Міського центру бажаємо міцного здоров’я для творчості та подальшого процвітання.

Секретар міської ради Валерій Салогуб, нагадав всім присутнім, що з 04 листопада по 08 листопада стартує голосування за громадські проекти, які будуть фінансуватися з міського бюджету у 2020 році. Голосування проходить з 8.00 до 17.00 години в уповноваженому робочому органі та у часи роботи визначених пунктів голосування(площа Івана Франка,1, каб.65 (4 поверх) та на офіційному сайті Ніжинської міської ради з лівого боку під фото міського голови та секретаря ради за посиланням: http://nizhynrada.gov.ua/ . Проголосувати можна за 1 малий та 1 великий проект, про що робиться позначка у відповідній графі. Бланк для голосування вважається недійсним, якщо не виконано умови голосування.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.