Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 04:23:30

В обласній поліції підбили підсумки роботи ветеранської організації

01.11.2019   07:38Агенцiя

В Головному управлінні Національної поліції відбулося засідання Ради Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України.

В роботі засідання взяв участь заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Віктор Шанський.

На засіданні Ради Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України були розглянуті напрацювання та підсумки роботи організації щодо виконання статутних вимог з питань соціального захисту ветеранів органів внутрішніх справ.

З основною доповіддю порядку денного виступив голова Ради обласної організації ветеранів Іван Маляренко. Він детально розповів про результати роботи ветеранського підрозділу, який він очолює за напрямками діяльності. До них належать забезпечення соціального та правового захисту ветеранів та пенсіонерів МВС, покращення умов їх життя, медичного та іншого обслуговування, залучення членів організації до участі в патріотичному вихованні молоді.

Присутні заслухали доповідь члена президії Ради про підсумки огляду-конкурсу на кращу первинну ветеранську організацію Чернігівської області. Ветерани обговорили питання співпраці Чернігівської обласної ветеранської організації з профспілкою атестованих працівників поліції.

Були обговорені деякі питання пенсійного забезпечення пенсіонерів органів внутрішніх справ та стан медичного обслуговування пенсіонерів та ветеранів ОВС.

Також на засіданні виступили голови Рад первинних ветеранських організацій з інформацією про взаємодію з депутатами органів місцевого самоврядування та про організацію роботи з пенсіонерами з їх соціального захисту і виховання молодих працівників поліції.

Плідне спілкування колег-однодумців та спільне обговорення проблем завершилося обміном досвідом роботи первинних ветеранських організацій, повідомив Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.