Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:30:07

Піротехніки знищили мінометну міну та артилерійський снаряд часів минулих війн

29.10.2019   07:46Агенцiя

Упродовж 26-27 жовтня групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області знищено у встановленому порядку 2 одиниці вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

26-го жовтня о 12:10 в спеціальному місці знищено мінометну міну калібром 82 мм. Небезпечний предмет було виявлено напередодні місцевими жителями неподалік м. Ічня під час збирання грибів.

Цього ж дня до Служби порятунку "101" у Бахмацькому районі надійшло повідомлення від місцевих жителів с. Грушівка про те, що на відкритій території поблизу населеного пункту було виявлено предмет, схожий за ознаками на вибухонебезпечний.

27 жовтня сапери ДСНС, які прибули за викликом встановили, що це артилерійський снаряд калібром 76 мм. Після проведення невідкладних робіт та обстеження прилеглої території, вибухонебезпечний предмет було вивезено спецавтомобілем у визначене безпечне місце та о 12:20 знищено у встановленому порядку, повідомила УДСНС України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.