Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 12:57:22

Ще 5 населених пунктів області матимуть плани своїх територій

25.10.2019   09:21Агенцiя

П’ять проєктів генеральних планів та планів зонування території схвалила обласна архітектурно-містобудівна рада при Управлінні містобудування та архітектури Чернігівської облдержадміністрації.

Засідання провів 24 жовтня начальник Управління містобудування та архітектури ОДА Олександр Дмитрюк.

Так, члени ради розглянули генплани та плани зонування території сіл Безуглівка, Курилівка, Пашківка та Синдаревське Ніжинського району, а також села Канівщина Прилуцького району. Тепер документацію мають затвердити місцеві ради.

Схвальне рішення отримав і детальний план території земельних ділянок, розташованих у селищі Козелець. З метою збільшення виробничих потужностей підприємства тут планується будівництво побутового корпусу, цеху по виробництву продукції, складу для зберігання готової продукції та приміщення, де продукція пакуватиметься. Окрім того, заплановано забудову каналізаційно-насосної станції, споруди для очистки дощових вод, тощо.

Також члени архітектурно-містобудівної ради, з урахуванням усіх зауважень, рекомендували до затвердження детальний план території площею 2 гектари, що знаходиться за межами Киїнки Чернігівського району. На цій ділянці планують розмістити чотири відкриті стоянки для зберігання легкових та вантажних автомобілів, а також побудувати гаражі, інформує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини