Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:00:33

Погоджувальна рада затвердила перелік питань сорок шостої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання

22.10.2019   09:14Агенцiя

Питання, які виносяться на розгляд сорок шостої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання (31 жовтня), затвердила погоджувальна рада. Її засідання відбулося 21 жовтня.

Цього разу депутатам пропонується розглянути 28 питань, серед яких «Про відзнаку територіальної громади міста Чернігова – почесне звання "Захисник України – Герой Чернігова"», «Про Програму поліпшення гігієнічних умов у закладах освіти м. Чернігова на 2019-2023 роки» та інші.

Під час засідання Погоджувальної ради додаткове обговорення викликало питання №15 «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції». Цей проект рішення проходить регуляторну процедуру і з 10 вересня оприлюднений на веб-порталі міської ради в розділі «Регуляторна політика», про що на головній сторінці порталу зроблене оголошення. Відповідно до вимог законодавства, зауваження і пропозиції після цього збиралися протягом місяц. Разом з тим, у зв’язку з великим обсягом документу в деяких депутатів і зараз є застереження, що часу на напрацювання зауважень і пропозицій до нього могло бути недостатньо.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зауважив, що жодним чином не заперечує проти більш детального вивчення і вдосконалення документу. Якщо дійсно є така потреба, його розгляд може бути відкладений ще на місяць, протягом якого треба всім спільно попрацювати так, щоби виправити вже всі можливі недоліки нової редакції Правил.

Тепер з цього приводу мають сказати своє слово постійні депутатські комісії.

З проектами рішень, які будуть розглядати ці комісії і які потім виноситимуться на розгляд сесії міської ради, можна ознайомитися на веб-порталі Чернігівської міської ради в розділі "Публічна інформація", повідомила пресслужба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.