Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:03:49

Конкурс на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг

16.10.2019   14:55Агенцiя

Управління охорони здоров’я Чернігівської облдержадміністрації проводить конкурс на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг.

До участі запрошуються недержавні юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які мають право надавати соціальні послуги на професійній основі.

Вимоги до учасників: наявність статутних документів, цивільно-правових договорів (для фізичних осіб-підприємців), в яких визначено перелік соціальних послуг та категорії осіб, яким вони надаються; дотримання державних стандартів соціальних послуг; відсутність заборгованості із сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) та наявність матеріально-технічної бази, необхідної для надання соціальних послуг.

Конкурсна пропозиція складається за встановленою формою (Додаток 2), надається у 2 примірниках в окремому запечатаному конверті (зразок оформлення конверту – Додаток 3).

Документи необхідно подати:
учасниками конкурсу – юридичними особами;
учасниками конкурсу – фізичними особами-підприємцями.

Кінцевий термін прийому конкурсних пропозицій – 25 жовтня.

Заявки приймаються щоденно, крім суботи та неділі, з 8:00 до 16:30 за адресою: 14005, м. Чернігів, вул. Івана Мазепи 1Б, каб. 3, 14.

Контакти: Олена Гаркун, (0462) 677583, Тетяна Булденко, (0462) 672267, електронна адреса: uoz_post@cg.gov.ua.

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей