Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:42:12

Укрпошта з 7 жовтня відкрила передплату газет і журналів на 2020 рік

07.10.2019   14:44Агенцiя

З 7 жовтня Укрпошта розпочала передплату друкованих видань на перше півріччя 2020 року за електронною версією каталогу, а з 15 жовтня за друкованими каталогами.

Передплатити вітчизняні видання можна:
– газети і журнали загальнодержавної сфери розповсюдження до 16 грудня 2019 року;
– місцеві видання (обласні, міські, районні) в строки, визначені згідно з укладеними з видавництвами (редакціями) договорами, але не пізніше 27 грудня 2019 року.

Передплатити видання з поточних місяців в обласних центрах і м. Києві можна включно до 15 числа, а інших населених пунктах включно до 10 числа кожного місяця, що передує передплатному.

Оформити передплату можна в усіх відділеннях Укрпошти, у листонош чи скористатися сервісом «Онлайн передплата» на сайті Укрпошти.

Передплата проводиться за тарифами, з якими можна ознайомитися за посиланням.

На 2019 рік українці вже передплатили через Укрпошту 7,8 млн примірників видань. Із них 4,5 млн примірників загальнодержавних видань та 3,3 млн – місцевих видань, або відповідно 58% та 42%. До передплатних каталогів було включено 3185 найменувань вітчизняних видань, у т. ч. 1602 – загальнодержавних та 1583 – місцевих газет і журналів.
Доставку періодичних друкованих видань здійснюють понад 11 тисяч поштових відділень, задіяно майже 29 тисяч листонош Укрпошти.

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.