Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:25:44

7 років позбавлення волі за заволодіння транспортним засобом та інші злочини

05.10.2019   08:33Агенцiя

До 7 років позбавлення волі вироком колегії суддів Чернігівського районного суду засуджено жителя Броварського району, який умисно незаконно заволодів транспортним засобом, вимагав та викрав важливі особисті документи, а також вчинив крадіжку майна потерпілого (ч. 3 ст. 289, ч. 3 ст. 357, ч. 1 ст. 185 КК України).

Прокурором у суді доведено, що чоловік, знаходячись у гостях у свого троюрідного брата, наніс своєму родичу ряд тілесних ушкоджень, які є небезпечними в момент заподіяння.

В такий спосіб обвинувачений намагався схилити потерпілого добровільно віддати ключі від автомобіля марки ВАЗ 2107, а також документи, які посвідчують право власності на транспортний засіб. Наостанок зухвалий родич прихопив із собою 2 телефони та зник з місця події.

У ході судового розгляду зловмисник свою вину у вчиненому не визнав, проте його винуватість підтверджена сукупністю досліджених в судовому засіданні показів свідків та доказів, наданих прокурором.

Відтак, за вчинені злочини обвинуваченого засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомила прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини