Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:02:22

Щотижнева оперативна нарада при Ніжинському міському голові

01.10.2019   11:53Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку наради міський голова Анатолій Лінник вручив Подяки міського голови Парубець Анні(директору Музейного комплексу НДУ ім.Миколи Гоголя), Зозулі Сергію(раднику міського голови, старшому науковому співробітнику Центру Пам‘ятникознавства НАН України і УТОПІК), Кичку Валерію (редактору ТОВ «Медіа центр «Вісті»), Кулику Андрію (директору ТРК «Ніжинське телебачення») та Ковальову Сергію (співробітнику ТРК «НТБ» з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму та популяризацію ніжинського туризму.

Також Грамотами Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА нагороджено: Сімкіну Олександру – головного спеціаліста управління культури і туризму Ніжинської міської ради; Дудченка Геннадія – директора Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського; Руденко Лілію – завідувачку відділу «Поштова станція» Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського та Желєзка Романа – завідувача відділом історії Ніжина краєзнавчого музею імені Івана Спаського. Анатолій Валерійович побажав працівникам культури невичерпної творчої наснаги та успіхів у нових зверненнях – адже ваша діяльність збагачує культурну сферу нашого рідного краю, сприяє економічному збагаченню ніжинців, створює гідний імідж Ніжинщини на державному та міжнародному рівнях. Тож щиро бажаємо працівникам індустрії туризму вагомих здобутків, а туристам зі стажем і початківцям – міцного здоров’я, завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу. Приємним подарунком став гучномовець для проведення екскурсій від Ніжинської міської ради.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

За минулий тиждень до виконавчого комітету звернулось 65 громадян та 7 звернень надійшло з ОДА. Звертались щодо надання безкоштовних ліків, матеріальної допомоги, захист інтересів дітей, оплата за вивіз ТПВ, оформлення субсидій, врегулювання земельних спорів тощо.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський зауважив, що на минулому тижні проходив спортивний захід «Я патріот» (захід проходив у м.Десна) і ніжинська команда посіла ІІ місце в області. 03 жовтня у Міському будинку культури о 14—00 годині відбудеться святковий концерт з нагоди відзначення професійного свята педагогів – День вчителя.

Головного лікаря КНП «Міська лікарня ім.М.Галицького» Олександр Костирко поінформувала, що за період з 23.09.2019 по 29.09.2019р. надання медичних послуг здійснювалось: 3729 звернень по дорослій поліклініці та 1395 звернень по дитячій поліклініці, 197 осіб госпіталізовано до міської лікарні, проведено 59 операцій та 115 звернень до травматологічного відділення. Інфекційна захворюваність по місту: скарлатина – 1 випадок (ЗОШ №2), кір – 1 особа (ДНЗ №4) Госпіталізовано до інфекційного відділення: 7 осіб (4 дітей та 3 дорослих). Групових захворювань та спалахів не було. З 30 вересня доросла поліклініка переїхала до нового приміщення (єдине медичне містечко по вул.Московській, 21).

Головний лікар КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко зауважила, що проводиться черговий етап по укладанню декларацій з пацієнтами та по їх внесенню в систему E-health (станом на 30.09.2019р. кількість укладених декларацій складає 49732, що становить 71,05 % від чисельності населення міста). Лікарями підприємства проводиться виписка електронних рецептів за програмою «Доступні ліки».

Начальник відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Денис Ворона наголосив що з 28 вересня по 04 жовтня 2019 року проходитимуть «Дні сталої енергії в Ніжині». 28 вересня відбулося урочисте відкриття «Днів сталої енергії». 29.09.2019 о 12-00 – Еко –сафарі «Ми за чистий Ніжин».30.09.2019 о 18-00 – кіно-вечір. 01.10.19 0 б 11-00 год. – спеціальна екскурсія на Спеціальний авіаційний загін оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС та о 15-30 – змагання естафета «Еко-перегони»на самокатах для школярів початкових класів (біля нового корпусу НДУ). 02.10.19 о 10-00 год. – пізнавальна екскурсія на пункт та міський полігон ТПВ та о 10-00 год. – регіональний форум «Підвищення енергоефективності як необхідна умова сталого розвитку громади». 03.10.19 о 15-00 год. лекція – інтерактив «Шлях до ZERO Waste» або як не втонути у власному смітті». 04.10.19 о 14-00 – підведення підсумків. Закриття.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини