Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:44:47

Прокурорами вкотре забезпечено конституційне право на звернення

28.09.2019   10:24Агенцiя

Заступник прокурора області Ігор Юшин та начальник відділу прокуратури області Андрій Криворучко провели особистий прийом ув’язнених у Державній установі «Чернігівський слідчий ізолятор».

З метою з’ясування реального стану дотримання прав осіб в ув’язненні на матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення оглянуто територію установи та її приміщення. Водночас, проведено особистий прийом ув’язнених.

В ході спілкування з прокурорами в’язням надано необхідні змістовні роз’яснення з приводу, передусім, порядку оскарження дій чи бездіяльності слідчого, реагування на судові рішення або на факти неправомірних дій працівників поліції чи прокурора.

Одночасно, ураховуючи інформацію, викладену у письмових скаргах в’язнів, їх рідних прокурорами додатково перевірено питання дотримання законодавства під час розгляду та вирішення звернень громадян адміністрацією Чернігівського СІЗО.

За результатами вивчення заступником прокурора області наголошено на необхідності приділення адміністрацією установи належної уваги стану додержання вимог законодавства про попереднє ув’язнення, безумовного забезпечення гідних умов тримання та внесено документ реагування, інформує прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.