Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 03:23:37

У "Чернігів Нова Пошта Напівмарафон" взяли участь майже 4000 бігунів

23.09.2019   12:17Агенцiя

22 вересня місто легенд прийняло спортивний захід «Чернігів Нова Пошта Напівмарафон». У забігах взяли участь майже 4000 учасників – чернігівці, спортсмени з усієї країни.

Серед них 1300 дітей пробігли свої перші дистанції та отримали перші медалі. Кількість глядачів у марафонському містечку та на трасі маршрутів - більше 7000.

«В Чернігові ми проводимо «Нова Пошта Напівмарафон» вже вчетверте. Біг – це здоров’я, сила та довголіття. Ми спонукаємо людей вести здоровий і активний спосіб життя. Я бачу, що дедалі більше людей починають бігати. І я пишаюся, що цього року у Чернігові справжній рекорд – майже 4000 учасників Напівмарафону. Нам важливо розвивати бігову культуру по всій країні, а особливо – у невеликих містах, щоб зробити нашу націю здоровою та спортивною», говорить Інна Поперешнюк, співзасновниця «Нова Пошта», керівник проекту «Нова Пошта Напівмарафон» та амбасадор NewRun.

«Нова Пошта Напівмарафон» — це не тільки для спортсменів, які можуть пробігти 21 км. На події є дистанції, доступні кожному: 10 км та 5 км — для  знайомих з бігом, безкоштовні «Мій перший кілометр» — для початківців, 500 м та 100 м — для дітей. Також були групові дистанції – командний забіг на 5 км та естафета на 21 км. Усі фінішери Напівмарафону отримали пам’ятну медаль, а переможці – ще й цінні призи.
«Чернігів Нова Пошта Напівмарафон» є частиною серії забігів «Нова Пошта Гран-прі» у дев’яти  містах України, які організовує компанія NewRunіз титульним партнером «Нова Пошта». До кінця цього року відбудуться ще 2 спортивні події: 12-13 жовтня у Львові та 3 листопада в Миколаєві. Спортивні заходи такого типу створюють передумови для популяризації та розвитку фізичної культури і спорту, залучають різні верстви населення до здорового способу життя та сприяють організації змістовного дозвілля населення.

Компанія «Нова Пошта» є титульним партнером заходу і загалом вже п’ятий рік підтримує біговий рух в Україні.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.