Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:24:47

Упродовж доби рятувальники ліквідували 31 пожежу у природних екосистемах

10.09.2019   12:04Агенцiя

Упродовж минулої доби рятувальники здійснювали заходи з ліквідації 31 пожежі, що виникли у природних екологічних системах на території Бахмацького, Бобровицького, Ічнянського, Козелецького, Куликівського, Городнянського, Ніжинського, Ріпкинського, Чернігівського, Прилуцького, Сновського районів, біля м. Корюківка, Ніжин, Городня, Сновськ, смт Сосниця та в м. Прилуки, Чернігів.

Загальна площа, пройдена вогнем склала близько 100 га. Причиною виникнення зазначених пожеж послужила необережність громадян у поводженні з вогнем.

Триває ліквідація пожеж покладів торфу поблизу сіл Смяч Сновського, Короп'є Козелецького та Зруб Ніжинського районів.
Із загальної площі у 15 га вогнеборцям залишається ліквідувати осередки горіння на площі близько 4 га. 09 вересня пожежу на торфовищі площею 3,5 га біля с. Гребля Менського району ліквідовано.

09 вересня біля с. Ніжинське Ніжинського району сталася пожежа торфу на площі 3 га, а 10 вересня загорілося торфовище біля с. Ковпита Чернігівського району на площі 12 га. На ліквідацію загорянь торфу від підрозділів ДСНС України залучено 65 чоловік особового складу та 17 одиниць спеціальної техніки.

Продовжуються роботи з ліквідації пожежі на території полігону твердих побутових відходів, яка виникла 09 вересня о 16:20 у м. Прилуки. На гасіння залучено 26 чоловік особового складу та 7 одиниць спеціальної техніки з 12-ої, 13-ої Державних пожежно-рятувальних частин з м. Прилуки та смт Ладан, а також 5-го Державного пожежно-рятувального загону по охороні об'єктів нафтогазовидобувного комплексу. Впродовж доби ліквідовано горіння на площі 0,4 га (залишається 0,6 га).

Гасіння триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини