Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:26:49

Автобус з дітьми з Чернігівщини потрапив в аварію на Львівщині

06.09.2019   08:33Агенцiя

На трасі Київ-Чоп, сталася аварія, де загинула людина, за участі туристичного автобуса, що перевозив дітей.

Як повідомили у відділі комунікації нацполіції Львівщини, близько 21.00 між селами Банюнин та Дідилів Кам’янка-Бузького району у ДТП загинула одна людина.

Там зіткнулися автомобілі Mercedes Vito, Volkswagen Jetta та туристичний автобус Neoplan. Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Мерседес Віто», 31-річний іноземець, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом Neoplan та з автомобілем Volkswagen Jetta.

Від отриманих травм водій «Мерседеса» загинув на місці. На момент аварії в автобусі перебувало 45 дітей та двоє дорослих, а також двоє водіїв віком 53 та 66 років – усі вони із Чернігівської області.

Як сказала UA: Чернігів речниця управління патрульної поліції у Львівській області Катерина Рибій, діти – учасники танцювального колективу «Ягідки» зі Сновська. Вони їхали на змагання до польського Кракова, сказала начальниця відділу культури та туризму Сновської міської ради Наталія Добненко. Як сказала вона, у дітей забої та синці, нині шукають автобус, щоб забрати дітей додому.

Як повідомив кореспондентам Суспільного керівник обласного центру екстреної медичної допомоги Ярослав Пилипець,11 дітей доправили у дитячу лікарню, що на вулицю Орлика, у місті Львові. Усі вони мають легкі травми.

Також у лікарню швидкої допомоги доправили водія автобуса. Його стан середній, загрози життю немає, повідомив Ярослав Пилипець.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини