Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:52:30

З початку року чернігівські аудитори забезпечили відшкодування втрат на суму 21,6 млн грн

30.08.2019   08:43Агенцiя

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області протягом січня – липня забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму 21,6 млн грн.

Завдяки належному реагуванню об’єктів контролю на рекомендації державних аудиторів відшкодовано втрат, допущених через неефективні управлінські дії чи рішення, на суму 5,1 млн грн, а також упереджено 1,4 млн грн таких втрат.
 
Матеріали 33 заходів державного фінансового контролю передано правоохоронним органам, за результатами розгляду яких розпочато 10 досудових розслідувань.

До установ, які допустили порушення бюджетного законодавства, застосовано 61 захід впливу: 20 - попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства, 4 - призупинення бюджетних асигнувань, 34 - зупинення операцій з бюджетними коштами, 3 - зменшення бюджетних асигнувань.

За допущені фінансові порушення 119 посадових осіб перевірених об’єктів притягнуто до адміністративної відповідальності, 9 - до дисциплінарної та матеріальної.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники підприємств, установ та організацій прийняли 60 управлінських рішень.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму майже 15,3 млн грн.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини