Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:07:46

Колишній безробітний організовує дитячий відпочинок

29.08.2019   09:25Агенцiя

Найкращі ідеї для бізнесу народжується у професіоналів – людей, які чогось досягли в тій чи іншій сфері. Підтвердженням цього є історія колишнього безробітного, який за сприяння Чернігівського міського центру зайнятості відкрив власну справу у сфері організації дитячого відпочинку.

Протягом 16 років Сергій працював за освітою – в педагогічній сфері. До звільнення очолював кафедру фізичної підготовки в одному з навчальних закладів міста. Займаючи активну життєву позицію, чоловік не обмежував себе роботою в стінах закладу. Волонтерська діяльність в рамках дитячо-юнацької громадської організації дозволила набути цікавого досвіду у проведенні спортивних та культурно-масових заходів для молодого покоління.

Опинившись без роботи, Сергій звернувся до міського центру зайнятості. Враховуючи професійні знання, досвід та організаторські здібності безробітного, кар’єрний радник серед інших варіантів працевлаштування запропонував розглянути можливість відкриття власної справи.

Як виявилось, про ідею монетизувати набутий досвід в організації дитячого дозвілля  Сергій задумувався й раніше, проте стримуючим фактором виступала відсутність фінансової основи. Отож можливість отримати для реалізації своєї бізнес-ідеї виплату допомоги по безробіттю одноразово стала переконливим аргументом для втілення задуманого у життя.

Підприємницька діяльність Сергія полягає у розробці та впровадженні на базі дитячих таборів різноманітних спортивних, театральних вистав, концертів і виступів.

Він переконаний, що дитячий табір – це не лише відпочинок і оздоровлення, але і можливість розвитку емоційного та соціального інтелекту дитини. Маючи спеціальну освіту, підприємець компетентно підходить до вирішення цих завдань.

Сьогодні він активно співпрацює з базою відпочинку «Водограй», яка знаходиться у мальовничому куточку Закарпатської області – селищі Чинадієво.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.