Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:23:20

Роботу комунальних підприємств міста обговорили на засіданні виконавчого комітету Прилуцької міськради

29.08.2019   08:25Агенцiя

27 серпня у сесійній залі міської ради відбулося розширене засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 26 лютого 2019 року №59 «Про затвердження заходів по роботі підприємств житлово-комунального господарства міста Прилуки у весняно-літній період 2019 року та підготовці до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років» інформував начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Созінов.

Під час своєї доповіді посадовець зазначив, що комунальні підприємства міста виконали майже всі заплановані заходи на весняно-літній період та розпочинають підготовку до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років.

Члени виконавчого комітету заслухали керівників комунальних підприємств міста, зокрема, чимало питань звучало щодо діяльності комунального підприємства «Прилукижитлобуд» керівником якого є Вячеслав Сивенко. Міський голова Ольга Попенко звернула увагу директора підприємства на виконання таких робіт як косіння прибудинкових територій та заміна покрівлі будинків, наголосила на необхідності здійснення належного контролю за виконанням робіт двірників підприємства.

Аналізуючи результати роботи за звітний період комунального підприємства «Послуга» міський голова зауважила, що варто звернути увагу на питання щодо своєчасного вивезення сміття, встановлення контейнерів для сортування сміття, фарбування зупиночних комплексів, заміни і ремонту лавок та урн.

З питання «Про черговий призов громадян України на строкову військову службу у вересні-грудні 2019 року» членів виконавчого комітету інформував начальник відділення призову Прилуцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Шматко.

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 18 червня 2019 року №216 «Про підготовку закладів освіти міста Прилуки до роботи в новому 2019-2020 навчальному році» доповідав начальник управління освіти Прилуцької міської ради Сергій Вовк, який зазначив, що майже всі заплановані роботи з підготовки до нового навчального року виконані.

Також у ході засідання члени виконавчого комітету заслухали заступника міського голови з питан діяльності виконавчих органів ради Олександра Сивенка, який інформував присутніх з питань: «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в м.Прилуки» та «Про затвердження Положення про визначення оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах міських автобусних маршрутах загального користування». Під час розгляду даних питань члени виконавчого комітету погодили впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в м.Прилуки.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали й низку інших питань порядку денного та ухвалили по них відповідні рішення, інформує відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини