Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:10:17

Міський голова Чернігова про новий дитячий садок: це буде як 5-зірковий готель для дітей

28.08.2019   08:38Агенцiя

Коли відкриють дитячий садок на Масанах – орієнтовно заплановане на цей тиждень. Втім це приблизна дата. Адже головне – довести об’єкт до 100%-вого завершення.

«Ми відходимо від традиційного «перерізання» стрічки, яку намагаються приєднати до якоїсь дати, а потім підрядники ще тижнями та місяцями працюють і дороблюють якісь недоліки. Тому по дитячому садку прошу ще раз звернути увагу на всі зауваження, надані Управлінням державного архітектурно-будівельного контролю Чернігівської міської ради», - сказав Владислав Атрошенко.

Приміром, для дотримання вимог пожежної безпеки зараз розширюють 16 дверних отворів, розмір яких неправильно помилково запланував проектант.

«Під час інспекції об’єкта намагались максимально все перевірити. Щоб після офіційного відкриття дитячого садка все працювало, і дітям було комфортно. Ми дуже ретельно підійшли до перевірки об’єкту. Обладнання, простір для ігор, майданчики – все зроблено якісно. Це буде як 5-зірковий готель для дітей!», - сказав міський голова.

Тому, на думку мера, свято відкриття дитячого садка проведуть тоді, коли всі зауваження будуть відпрацьовані.

Що стосується початку нового навчального року, то всі комунальні служби, а також працівники закладів освіти, культури, охорони здоров’я мають більше уваги приділити благоустрою напередодні 1 вересня.

"Також по деяких об'єктах з тих чи інших причин (тривалі процедури, проблеми з кадрами тощо) ми з затримками заходимо у навчальний сезон. Це не критичне відставання. Прошу на таких об’єктах прибрати сміття, вивезти залишки будівельних матеріалів, обладнання. Це все необхідно, щоб не допустити травмування дітей", - доручив міський Владислав Атрошенко.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини