Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:49:31

Щотижнева оперативна нарада при Ніжинському міському голові

20.08.2019   13:23Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

За минулий тиждень до виконавчого комітету громадяни зверталися  щодо надання матеріальної допомоги, спиляння дерев, оформлення субсидій, забезпечення безкоштовними ліками, тощо.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко поінформував присутні, що до 24 серпня (святкування Дня Незалежності України) завершиться виконання ремонтних робіт на площі Івана Франка, у парку Незалежності виконають благоустрій території та косіння трави навколо нового встановленого пам’ятного знаку борцям за Незалежність.

21 серпня виконають пробний запуск музикального фонтану у сквері Лисянського.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський зазначив, що відповідно до розпорядження міського голови з 19 серпня розпочнеться перевірка готовності загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста до нового навчального року. У загальноосвітній школі І-Ш ступенів №10 вже частково зроблені ремонтні роботи, а саме: термоізоляція зовнішніх стін фасаду будівлі, монтаж труб по класах(опалення) та зроблені отвори для рекуператорів також по класах ( комплексна термомодернізація школи відповідно до проекту НЕФКО), робити триватимуть і надалі.

Начальник управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяна Бассак повідомила про загальноміські заходи, які відбудуться 23.08.19 о 10-00 годині на центральній площі міста урочисте підняття Державного прапора та вручення паспортів та покладання квітів до пам’ятного знаку Герої не вмирають. 24 серпня 0б 11-00 годині у парку Незалежності відбудеться відкриття пам’ятного знаку Борцям за Незалежність.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини