Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:41:55

Куди Борзна спрямує додаткову субвенцію

13.08.2019   09:21Агенцiя

Купити автогрейдер і бульдозер, зробити капітальний ремонт ділянок доріг, побудувати артезіанську свердловину. На це та інше планує спрямувати додаткову субвенцію Борзнянська ОТГ.

«Більше 9 мільйонів гривень виділили нам додаткової субвенції на соціальний розвиток, - розказує голова громади Анатолій Койда. – За ці кошти ми хочемо купити автогрейдер, це 3 мільйони. Також бульдозер за 1,7 млн грн, громада розширяється, то буде взимку допомагати сніг чистити, і на звалище така техніка треба. Далі, капітальний ремонт доріг хочемо зробити, зокрема на вулицях Куліша (дві черги) і Київській. Крім того, 950 тисяч піде на під’їзну дорогу до сміттєзвалища. У селі Кинашівка плануємо побудувати артсвердловину, що 1,1 мільйона гривень коштує. Отакі, в принципі, хочемо зробити роботи».

За тісну співпрацю і підтримку Анатолій Койда подякував Асоціації міст України та особисто Виконавчому директору Олександру Слобожану.

10 липня Уряд схвалив рішення про спрямування 1,4 млрд грн на підтримку малих міст та селищ за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Позицію Асоціації міст України під час засідання Кабінету Міністрів України представляв Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

Того ж дня завдяки налагодженій співпраці АМУ та парламентського Комітету з питань бюджету це рішення було оперативно погоджено.

Серед громад, яким спрямували додаткову фінансову підтримку, місто Борзна. Розмір субвенції складає 9104,146 тис. грн.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини