Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 08:09:32

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини врятували 2 особи та 87 разів залучались до ліквідації надзвичайних подій

12.08.2019   15:43Агенцiя

Упродовж минулого тижня з 05 по 12 серпня рятувальники підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області врятували 2 особи та ліквідували 65 пожеж, 18 з яких виникло в житловому секторі громадян, 3 на транспорті, 5 інших, а також 39 в природних екологічних системах, зокрема 6 загорянь торфу, 33 - сухої трави, сміття, стерні. Площа, пройдена вогнем у природних екологічних системах склала майже 160 га.

Ліквідовано пожежі на торфовищах біля сіл Заріччя, Займище, Кукшин, Оленівка та Пилятин на території Сновського, Ніжинського, Борзнянського, Козелецького районів. Тривають роботи з ліквідації загоряння на торфовищі, що виникло 10 серпня на площі 0,8 га біля с. Браниця Бобровицького району.

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 6 разів залучалися до дій за призначенням. Знищено 6 артилерійських снарядів калібром 152 та 122 мм, 13 артилерійських снарядів калібром 76, 45, 37 мм, 2 мінометні міни калібром 82 мм, ручну гранату РГД-33 та 4 підривники часів Другої світової війни, що були виявлені у Бахмацькому, Козелецькому, Новгород-Сіверському, Сновському, Талалаївському та Чернігівському районах.

Крім того, підрозділи Оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 16 разів залучалися до надання допомоги громадянам та проведення інших невідкладних робіт.

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.