Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:46:41

Компетентна допомога додає шансів на успіх

08.08.2019   09:24Агенцiя

Новий механізм обслуговування та надання послуг у службі зайнятості виявився результативним. Клієнтам на шляху до працевлаштування гарантовано індивідуальний підхід та всебічну підтримку кар’єрних радників.

Ганна за фахом фельдшер, працювала медичною сестрою у районній лікарні. Опинившись без роботи, звернулася за допомогою до Ріпкинської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості і, власне, на собі відчула переваги нововведень, перебуваючи під супроводом кар’єрного радника. За її словами, на шляху до працевлаштування він допоміг їй зрозуміти свої сильні сторони, подолати психологічні бар’єри, визначити пріоритети.

Спонукав до дії і складений спільно з кар’єрним радником індивідуальний план працевлаштування – комплекс заходів, які мали стати в нагоді на шляху до поставленої мети. Після участі в семінарах «Як розпочати свій бізнес» таотриманих фахових консультацій Ганна вже чітко розуміла, куди рухатись далі. Побудувати власнусправу вирішила, перетворивши «хобі» на роботу, яка приноситиме не тільки дохід, а й моральне задоволення.

Скориставшись для старту виплатою допомоги по безробіттю одноразово, жінка у Ріпках відкрила свою невеличку студію з широким спектром надання манікюрних та інших косметичних послуг. Отож місцевим жителькам тепер не потрібно долати кілометри «за красою», аби зробити манікюр чи макіяж, наростити вії чи пофарбувати брови.Поступово коло клієнтів збільшується, вони в курсі всіх можливостей та пропозицій підприємниці - Ганна активно рекламує свою справу через власну сторінку в соціальних мережах, де можна ознайомитися з повним описом послуг, матеріалів та інструментів, а також знайти фото-звіти виконаних робіт.
 
Отож завдяки спільним зусиллям – власним та кар’єрного радника, Ганна змогла знайти своє місце на ринку праці.«Я раджу всім хто зараз перебуває в пошуку роботи, не зволікати, а звернутися за допомогою до служби зайнятості, адже компетентна допомога додає шансів на успіх», - каже вчорашня безробітна, а нині успішна жінка,  повідомляє Ріпкинська районна філія Чернігівського обласного центру зайнятості.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.