Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:06:44

Визнано вчинення порушення при проведенні закупівлі за державні кошти автомобілей спеціального призначення для пожежогасіння

20.07.2019   07:47Агенцiя

Чернігівське обласне територіальне відділення АМКУ повідомило, що на порушників накладені штрафні санкції 136 000 грн.

Рішенням адмінколегії визнано вчинення порушення, передбаченого п.4 ч.2 ст.6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді спотворення результатів тендеру, з боку ТОВ «МАН Трак енд Бас Юкрейн» (м.Київ) та ТОВ «Промислова компанія «ПОЖМАШИНА» (м.Прилуки) при проведенні Державною службою України з надзвичайних ситуацій закупівлі за державні кошти автомобілей спеціального призначення для пожежогасіння і проведення рятувальних робіт.

Зібрані у справах докази у своїй сукупності свідчили про те, що на всіх стадіях підготовки пропозицій тендеру учасники були обізнані щодо участі кожного з них; вони замінили ризик, що породжує конкуренція на координацію своєї економічної поведінки, що в свою чергу призвело до  усунення між ними конкуренції під час проведення замовником тендеру.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини