Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 07:46:43

Друга лікарня облаштовує територію на потребу пацієнта

18.07.2019   16:53Агенцiя

Чернігівська міська лікарня № 2 облаштовує територію. З останніх акцентів – у басейні висадили лілії, які чудовими квітками демонструють, що їм тут комфортно.

До речі, це не єдині його мешканці, лілії чудово вживаються із карасиками.

Людина – це завжди емоції, а коли людина хворіє, то вони не найкращі. Тому в медичному закладі активно працюють над тим, щоби перебування було комфортним і мотивувало пацієнта до життя. Більш того, паркову зону медичного закладу уподобали мешканці Чернігова, які проживають поблизу.

Басейн, де лілії цвітуть, має площу понад 600 квадратних метрів. Спочатку (а лікарня вже існує понад чверть століття) це була градирня – інженерна конструкція, яка використовувалася для роботи медичних кондиціонерів. Із часом обладнання застаріло як морально, так і фізично. На зміну йому прийшло більш сучасне. А об’єкту знайшлося естетичне використання. Дехто зі співробітників є заядлими рибалками, тому приносять рибу до басейну. Частину мальків закупили в рибгоспі. Риба живе в басейні з весни до заморозків, плодиться та множиться. Потім її випускають у річку Стрижень.

Пацієнти, відвідувачі медзакладу та співробітники у вільну хвилину із задоволенням відпочивають біля басейну. Досить часто біля споруди можна побачити мешканців прилеглих будинків, які гуляють із дітьми.

Помилуватися такою красою може кожен. Єдине, про що просять у медустанові, не смітити на території та не вигулювати собак, повідомила прес-служба КНП "Чернігівська міська лікарня №2" ЧМР.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.