Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:16:13

Хабар за доступ до військового об’єкта

11.07.2019   13:34Агенцiя

Військова прокуратура Чернігівського гарнізону затримала "на гарячому" начальника комендатури.

Військовослужбовець за «винагороду» дозволив доступ цивільним на територію охоронюваного військового об’єкту. Відповідальний за організацію охорони колишнього військового аеродрому «Півці» начальник позаштатної комендатури військової частини, підпорядкованої Харківському національному університету Повітряних Сил ЗСУ імені І.Кожедуба за 3000 гривень хабара організував представникам приватного підприємства безперешкодний пропуск на аеродром у Чернігові для проведення змагань з пейнтболу. Ще 500 доларів США отримав за сприяння у подальшому в отриманні ділянки там у тривалу оренду.

Під час одержання неправомірної вигоди офіцер був затриманий 9 липня 2019 року військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону спільно з  Управлінням захисту економіки Нацполіції в Чернігівській області та слідчими слідчого управління ГУ Нацполіції в Чернігівській області.

Тривають слідчі дії. Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3  ст. 368 Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. інформує прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини