Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:05:58

Якими будуть цьогорічні "Фестиваль молока" та Бізнес-фест - обговорювали в облраді

10.07.2019   08:52Агенцiя

«Фестиваль молока» та Бізнес-фест – молоді, проте вже достатньо популярні дійства, які щороку збирають все більше прихильників.

9 липня заступник голови обласної ради Арсен Дідур провів нараду з організаторами обох фестивалів щодо їхньої підготовки та проведення.

В обговоренні взяли участь депутати обласної ради Валерій Колоша та Сергій Журман, директор Департаменту агропромислового розвитку Юрій Ткалич, голова Чернігівської обласної організація роботодавців «Сіверщина» Віктор Лазар, керівник Чернігівського обласного осередку Всеукраїнського об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця» Ірина Березинець.

Цьогорічний – вже п'ятий «Фестиваль молока» заплановано провести 25 серпня, а Бізнес-фест втретє збере своїх прихильників 1 вересня.

Учасники наради дійшли згоди прикласти зусилля усіх зацікавлених сторін для того, аби заходи пройшли на найвищому рівні, із залученням якомога більшої кількості учасників, у тому числі й місцевих представників аграрного бізнесу: підприємств-виробників, переробників молочної та іншої сільськогосподарської продукції.

– Адже наша спільна мета – сприяння економічному розвитку регіону через підтримку та популяризацію місцевих виробників, а також постійний конструктивний діалог між підприємцями, владою та громадою, - наголосив Арсен Дідур.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.