Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:39:39

Розширена оперативна нарада при Ніжинському міському голові

01.07.2019   12:36Агенцiя

1 липня у великій залі міської ради відбулась розширена оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку засідання Анатолій Валерійович ознайомив присутніх з планом проведення розширеної оперативної наради керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради при міському голові:

1.Про стан правопорядку та протидії злочинності, заходи забезпечення публічного порядку та безпеки громадян, що були вжиті на території громади міста у продовж червня 2019 року (начальник сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Музиченко Інна Іванівна.).

2.Про заходи щодо запобігання та профілактики надзвичайних ситуацій, які повֹ’язані з травмуванням  та загибеллю людей, про стан протипожежної безпеки та території громади міста у продовж червня 2019 року(заступник начальника Ніжинського МРВ управління держслужби з надзвичайних ситуацій Шевченко Сергій миколайович).

3.Про попередження загибелі людей на водних об’єктах (головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чуйко Микола Андрійович).

4.Про заходи профілактики захворюваності на кір та інші інфекційні захворювання, про стан загальної епідеміологічної ситуації на території громади міста у продовж червня 2019 року (головний лікар КНП«Ніжинська центральна міська лікарня ім.Миколи Галицького» Костирко Олександр Михайлович, начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держспоживслужби в Чернігівській області Рафальський Віктор Степанович).

5.Про стан оздоровлення дітей шкільного віку та населення пільгових категорій м.Ніжина (т.в.о.начальника управління освіти Пономаренко Надія Олексіївна, начальник управління праці та соціального захисту населення Кулініч Валентина Михайлівна).

6.Різне.

7.Підведення підсумків наради.

Головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення  Микола Чуйко доповів про попередження загибелі людей на водних об’єктах. Так за півроку на водних об’єктах за повідомленням Дердавної служби з надзвичайних ситуацій потонуло більше 600 людей, в тому числі за червень місяць більше 300 чоловік, з них – 42 дитини. Необхідно наголосити мешканцям, що в м.Ніжині рекомендованим для відпочинку є місце на березі річки Остер в районі вулиці Коцюбинського, де водолазами обстежено дно річки, проведені аналізи проб води, організований рятувальний пост, який має рятувальні засоби, забезпечені сходами вхід – вихід з води. Також в черговий раз необхідно наголосити на дотриманні правил дорожнього руху. З 01.01.2019 по 19.06.2019 року в дорожньо-транспортних пригодах травмовані 31 людина в т.ч. 8 дітей.

Міська комісія з питань безпечної життєдіяльності населення звертається до всіх громадян Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади та особливо, до водіїв і пішоходів з проханням бути уважними, взаємоввічливими. Не порушувати Правил дорожнього руху України, берегти своє життя та здоров’я.

Т.в.о.начальника управління освіти Надія Пономаренко прозвітувала щодо оздоровчої компанії в загальноосвітніх закладах міста. В 19-х закладах відпочили – 1456 дітей, одна дитина оздоровилась повністю за батьківські кошти (1457 дітей). 21 червня 2019 року 18 закладів закінчили свою роботу по оздоровленню (охоплено 99% дітей). В серпні 15 дітей будуть відвідувати ще наметове містечко. Впродовж роботи пришкільних таборів були організовані різні пізнавальні екскурсії до підприємств, установ міста. Також на базі ЗОШ № 9 та ЗОШ №17 діяли спортивні загони. В гімназії №3 діяв табір військового спрямування. В цілому оздоровча компанія пройшла продуктивно та вдало. Діти лишилися дуже задоволені.

Підвівши підсумки перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник запросив всіх присутніх на святкування загальноміського свята Івана Купала, яке відбудеться з 06 на 07 липня 2019 о 20-00 годині в Театральному сквері.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини