Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:49:23

Перший молодіжний форум "Che for you" пройшов у Чернігові

01.07.2019   10:06Агенцiя

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко у п’ятницю, 28 червня, завітав на молодіжний форум «Che for you». Захід організували учасники та учасниці Молодіжної ради при чернігівському міському голові за підтримки депутатської групи «За Чернігів» з нагоди Дня молоді.

У Чернігові молодіжний форум, який зібрав більше 50 учасників, проходить вперше. За словами організаторів, головна його мета: створити майданчик, де молоді люди змогли б обмінятися ідеями та отримати якомога більше корисної інформації від спікерів. Серед яких, зокрема, Посол європейської молоді Назар Соломаха, представниця спілки української молоді Неля Лавриненко та докторка наук організаційного менеджменту університету Лос-Анджелеса Анна Радченко.

Міський голова привітав учасників форуму зі святом. У своїй промові він, зокрема, порадив молодим людям завжди ставити перед собою мету на певний термін та робити все для її втілення, а також завжди бути патріотом своєї країни.

-  Життя не обов’язково буде складатися так, що ви будете чітко до цієї мети прямувати. Можливо будуть якісь відхилення. Але без такої мети життя не буде цілісним, - зазначив Владислав Атрошенко.

Після виступів спікерів на усіх учасників чекала симуляційна гра «Містотворення», де кожен міг використати свої знання і переформатувати будь-яку сферу життя міста, зокрема спорт, туризм, освіта, підприємництво, будівництво інфраструктури та ін.

З активними учасниками та учасницями форуму молодіжна рада при чернігівському міському голові, яка створена відповідним розпорядженням, планує співпрацювати і надалі.

Молодіжна рада при чернігівському міському голові - постійно діючий консультативно-дорадчий орган з питань реалізації молодіжної політики у місті Чернігові. Безпосередня мета її діяльності – сприяти взаємодії органів місцевого самоврядування та молоді міста, забезпечувати участь молоді у прийнятті рішень щодо реалізації молодіжної політики. Рішення Молодіжної ради мають рекомендаційний характер та можуть враховуватися при прийнятті рішень органами місцевого самоврядування міста, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини