Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:27:18

Протягом зміни патрульні виявили трьох громадян з речовинами, схожими на наркотичні

18.06.2019   07:31Агенцiя

Близько дев’ятої вечора на вулиці Гагаріна патрульні звернули увагу на двох молодих людей, які курили цигарки у забороненому місці.

Поліцейські вирішили попередити громадян, що їхні дії є правопорушенням.

Під час спілкування з хлопцями патрульні помітили, що вони нервують та скоріше хочуть завершити розмову.

Охоронці порядку поцікавилися чи не мають молоді люди при собі заборонених речей або речовин, на що отримали відповідь, що ні. Проте їхня відповідь була не впевненою та не переконливою.

Керуючись ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію», інспектори провели поверхневу перевірку, в результаті якої, у одного з молодиків виявили 5 поліетиленових пакетиків з подрібненою речовиною рослинного походження і характерним запахом конопель, а в іншого – такий самий пакетик з білою порошкоподібною речовиною.

Також сьогодні, 15 травня, близько сьомої ранку на проспекті Миру, відпрацьовуючи орієнтування стосовно, невідомої особи, що може мати при собі наркотичні засоби, патрульні виявили громадянина, схожого за орієнтуванням. Під час поверхневої перевірки в нього знайшли пакетик з порошкоподібною речовиною.

В усіх випадках виявлення імовірно наркотичних речовин на місце викликалася слідчо-оперативна група. Громадяни ж, у яких виявили ці речовини за віком були від 18 до 20 років, інформує патрульна поліція Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.