Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:10:52

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

10.06.2019   12:06Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 9 червня до 8:00 10 червня 2019 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме:  2 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об’єктах. Внаслідок цих подій загинула  1 особа та 2 особи постраждали.


Загибель на водних об’єктах – 1:

В озері в  с. Смолянка Куликівського району  об 11 год. 9 червня  місцевими жителями та працівниками поліції було виявлено та піднято на поверхню з води тіло місцевого жителя, 1963 року народження. Причина смерті встановлюється.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в с. Коломійїівка Носівського району по вулиці Шевченка  об 11 год. 34 хв.  9 червня водій автомобіля "Volkswagen Transporter"  здійснив наїзд на велосипедиста. В результаті ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Носівської центральної районної лікарні;

- в м. Чернігові по вул. Рокосовського біля будинку №5 о 14 год. 13 хв. 9 червня водій рейсового автобуса №26 марки "СПВ Рута 20" здійснив наїзд на пішохода. В результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Чернігівської міської лікарні №2.


Пожежі – 4:

пожежі в житловому секторі – 1:

- в смт Понорниця Коропського району в господарстві по вул.Довженка, 133 о 17 год. 57 хв. 9 червня сталася пожежа господарчої будівлі (5х12 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено майно. Причина пожежі - розряд блискавки.

пожежі на об’єкті – 1:

- в с. Павлівка Ріпкинського району по вул. Молодіжній, 19 о 04 год. 30 хв.  9 червня сталася пожежа магазину (10х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни та майно. Причина пожежі та збиток встановлюються.

пожежі на транспорті – 1:

- в  м. Сновськ по вул. Ю. Костюсенка біля будинку №21 о 13 год. 42 хв.  9 червня сталася пожежа автомобіля "Mersedes-Benz Sprinter 312". Вогнем знищено внутрішнє оздоблення салону автомобіля. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт. 

пожежі сухої трави та сміття – 1:

- в м. Чернігові по вул. Любецька біля будинку №26 о 18 год. 10 хв. 9 червня на відкритій території сталася пожежа сміття на площі 2 кв.м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин –   11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  09 червня до 20 години 10 червня очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасний дощ,  гроза, подекуди град. Вітер східний 5-10 м/с, вдень при грозі місцями  шквали 15-20 м/с. Температура по області вночі 14-19º, вдень  26-31º тепла.     
По м. Чернігову температура вночі 16-18º, вдень 28-30º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.