Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:23:42

Суд скасував рішення держреєстратора і запис про державну реєстрацію прав на частину літнього театру

04.06.2019   09:59Агенцiя

Чернігівська міська рада звернулася до Господарського суду Чернігівської області з позовом до Комунального підприємства “Центральний парк культури та відпочинку” Чернігівської міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю “КУТЗЕЕ”, Управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради про скасування рішення державного реєстратора та скасування запису про державну реєстрацію прав.

Позивач просив скасувати рішення державного реєстратора про реєстрацію права власності за Товариством з обмеженою відповідальністю “КУТЗЕЕ” на частину літнього театру, а також скасувати відповідний запис про державну реєстрацію права.

Свої вимоги позивач обґрунтував тим, що держреєстратор Управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради не дотримав положень Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та провів державну реєстрацію об’єкту нерухомого майна з розподілом часток в об’єкті нерухомого майна: будівлі літньої естради, що належить на праві власності територіальної громади, без відповідного рішення Чернігівської міської ради про розподіл часток права власності в об’єкті нерухомого майна.

Господарський суд Чернігівської області рішенням від 03.06.2019 у справі № 927/156/19 задовольнив позовні вимоги у повному обсязі.

В судовому засіданні 03.06.2019 оголошено вступну та резолютивну частини рішення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини