Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:25:59

Пройшла розширена нарада при Ніжинському міському голові

03.06.2019   11:57Агенцiя

3 червня у великій залі міської ради відбулась розширена оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку засідання Анатолій Валерійович ознайомив присутніх з планом проведення розширеної оперативної наради керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради при міському голові:

1. Про стан правопорядку та протидії злочинності, заходи забезпечення публічного порядку та безпеки громадян, що були вжиті на території громади міста упродовж травня 2019 року (начальник сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Музиченко Інна Іванівна).

2.Про заходи щодо запобігання та профілактики надзвичайним ситуаціям, які пов'язані з травмуванням та загибеллю людей, про стан протипожежної безпеки на території громади міста упродовж травня 2019 року (представник Ніжинського МРВ управління держслужби НС Шевченко Сергій Миколайович).

3.Про заходи профілактики захворюваності на кір та інші інфекційні захворювання, про стан загальної епідеміологічної ситуації на території громади міста у продовж травня 2018 року (заступник головний лікар КЛПЗ «Центральна міська лікарня ім. Галицького» Шейко Олена Леонідівна, начальник Ніжинського міськрайонногоуправління Головного управління Держспоживслужби в Чернігівській області Рафальський Віктор Степанович).

4.Про стан підготовки загальноосвітніх закладі міста до оздоровчого сезону 2019 року (т.в.о.начальника управління освіти Пономаренко Надія Олексіївна).

5.Про заходи щодо підготовки міста до опалювального сезону (перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олійник Григорій Миколайович).

6.Різне.

7.Підведення підсумків.

Представник Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко розповіла про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста у продовж травня 2019 року. Відповідно до наданої інформації до відділу поліції надійшло 1107 заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події з яких до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань внесено 134 кримінальних проваджень. Виявлено 822 адміністративних правопорушень та накладено 464 штрафів на суму 110 тис.568 грн. Добровільно сплачено штрафів: 167 постанов на суму 47 тис.564 грн. Передано на розгляд до інших органів – 110 протоколів. По лінії дорожнього нагляду зафіксовано 462 порушення Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (176 випадків) та паління тютюнових виробів (43 випадки) у громадських місцях. Зафіксовано 8 фактів вчинення насильства в сім'ї та 5 фактів невиконання своїх батьківських обов'язків щодо виховання дітей.

Представник Ніжинського міськрайонного відділу управління держслужби з надзвичайних ситуацій Сергій Шевченко доповів, що за травень по місту Ніжину не зареєстровано надзвичайних ситуацій, але було виникло 6 пожеж.

Заступник головного лікаря по медичній частині комунального некомерційного підприємства «Ніжинська центральна міська лікарня ім.Миколи Галицького» Олена Шейко доповіла «Про заходи профілактики захворюваності на кір та інші інфекційні захворювання, про стан загальної епідеміологічної ситуації на території громади міста у продовж травня 2019 року». Впродовж травня місяця 7 осіб захворіло на кір, 19 осіб – вітряну віспу, 4 особи – на скарлатину, 1 особа – гепатит, 3 чоловік – ротавірусну інфекцію та 1 особа - на сальмонельоз. Нагадуємо, що дієвими профілактичними заходами залишаються: планові щеплення (вакцинація – це найдієвіший спосіб захистити дитину від інфекційних захворювань), здоровий спосіб життя та особиста гігієна.

Підвівши підсумки наради заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко ознайомив усіх присутніх із заходами, які відбудуться на цьому тижні, а саме: 03.06.19 р. о 10.30 год. - Святковий концерт з нагоди Дня захисту дітей за участю творчих колективів міста та окремих виконавців, 06.06.19 р. о 12.00 год - церемонія освячення та відкриття оновленого пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні «Герої не вмирають». Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак додала, що 05.06.19 р.о 21.00 год. в Театральному сквері відбудеться магічний перфоменс Ніжин о'Жив та запросила всіх бажаючих відвідати цікаву вечірню шоу-програму.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини