Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:37:55

Проведено засідання Колегії Управління Держпраці у Чернігівській області

01.06.2019   10:48Агенцiя

У приміщенні Управління Держпраці у Чернігівській області 31 травня відбулося чергове засідання Колегії Управління.

До порядку денного було внесено розгляд двох питань: стан виконання заходів щодо усунення причин настання нещасного випадку зі смертельним наслідком, який стався 14.02.2019 року з лісорубом Новогород-Сіверського районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Новгород-Сіверськрайагролісгосп» та стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати найманим працівникам Срібнянського районного агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Срібнерайагролісництво».

За результатами звітів представників підприємств і доповідей посадових осіб Управління Колегія визнала роботу по додержанню вимог нормативно-правових актів з охорони праці, запобіганню виробничому травматизму та організації відповідних умов праці у Новогород-Сіверському районному дочірньому агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Новгород-Сіверськрайагролісгосп» незадовільною, а роботу Срібнянського районного агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Срібнерайагролісництво» щодо вжиття заходів, направлених на усунення порушень законодавства про працю та повну ліквідацію заборгованості із виплати заробітної плати – недостатньою.

По кожному з підприємств Колегією прийняті відповідні рішення, про виконання яких їх керівники мають поінформувати Управління Держпраці у Чернігівській області у визначені терміни.

Крім того, Управлінню Держпраці у Чернігівській області рішенням Колегії рекомендовано у разі повторного порушення ДП «Новгород-Сіверськрайагролісгосп» вимог законодавства про охорону праці під час виконання лісосічних робіт розглянути питання щодо анулювання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки у відповідності до статті 21 Закону України «Про охорону праці», а також направити до підприємства подання про невідповідність займаній посаді майстра лісу ДП «Новгород-Сіверськрайагролісгосп».

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини