Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:18:25

За кращий малюнок про чисте місто – велосипед та планшет

27.05.2019   10:09Агенцiя

Дітей, які небайдужі до чистоти у місті, помічають та цінують працю працівників комунальних підприємств і змогли зобразити це у вигляді малюнка – нагородили цінними подарунками. Таким був фінал конкурсу «Ми за чисте місто!», організований комунальним підприємством «АТП-2528» за сприяння методичного центру управління освіти міської ради.

Протягом місяця у КП приймали малюнки у довільній графічній чи живописній формах від учнів 1-4 класів загальноосвітніх шкіл Чернігова. Всього надійшло майже 350 малюнків.

«Дуже багато робіт стосувалось вивозу сміття, діти бачать цей процес, інші про прибирання вулиць – малювали спеціалізовані авто. Мене вразили всі малюнки, вони не схожі один на одний. Так діти бачать місто», - прокоментував директор «АТП-2528» Руслан Волок.

Журі обрало 25 кращих малюнків, автори яких отримали подарунки. За ІІІ місце – портативний проектор, ІІ – електронна книга. А перемогла у конкурсі з роботою «Чистий світ у наших руках» Кароліна Заєць. Вона отримала планшет і додатковий подарунок-сюрприз від міського голови Владислава Атрошенка – велосипед.

Спеціальний приз від міського голови отримав першокласник Іван Сапоненко – на своєму малюнку він зобразив вхід до «АТП-2528», техніку. Йому теж подарували велосипед, повідомила прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини