Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:06:10

Чернігівські аудитори виявили втрат на суму понад 412 тис. грн у Відділі освіти Ніжинської РДА

17.05.2019   10:04Агенцiя

Фахівці Північного офісу Держаудитслужби під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації за період з 01.01.2016 по 31.01.2019 встановили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 412,7 тис. грн.

Зокрема, проведено доплати педагогічним працівникам за ведення діловодства та за роботу з бібліотечним фондом підручників коштом освітньої субвенції на суму 166,8 тис. грн без виділення на це коштів місцевого бюджету.

Окрім того, у 2016 році за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам проведено видатки на оплату комунальних послуг дошкільних відділень загальноосвітніх навчальних закладів на суму   93,5 тис. грн.

Ревізією встановлено факти придбання та списання продуктів харчування, які не передбачені чинними нормативними документами, коштів на суму 49,5 тис. грн.

Поряд з цим кошти, отримані від орендарів за спожиті комунальні послуги  після завершення попереднього бюджетного періоду, не перераховувалися в дохід бюджету, що призвело до недоотримання місцевим бюджетом коштів на суму 33,0 тис. грн.

Аудитори встановили завищення підрядними організаціями вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт на суму 25,6 тис. грн, випадки покриття витрат орендарів зі спожитих ними комунальних послуг на суму18,4 тис. грн, завищення норм витрат дизельного пального коштів на суму 13,9 тис. грн, зайвого списання будівельних матеріалів на 12,0 тис. грн.

За допущення фінансових порушень 3 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини