Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:06:01

Офіційна позиція управління патрульної поліції в Чернігівській області стосовно дорожньо-транспортної пригоди за участі службового автомобіля

13.05.2019   13:30Агенцiя

12 травня о 23.48 екіпаж патрульної поліції отримав на службовий планшет інформацію про адміністративне правопорушення, яке відбувалося на вулиці Івана Мазепи. Поліцейські на службовому автомобілі з увімкненим проблисковим маячком синього кольору рухалися вулицею Любецькою за адресою скоєння правопорушення.

На перехресті вулиць Любецької та В’ячеслава Чорновола автомобіль патрульної поліції зіткнувся з автомобілем Renault Megane Scenic, за кермом якого перебував 19-річний житель Чернігова.

Водій Renault, рухаючись вулицею В’ячеслава Чорновола від вулиці Старобілоуської на нерегульованому перехресті нерівнозначних доріг не виконав вимоги дорожнього знаку 2.2 (проїзд без зупинки заборонений), не надав перевагу автомобілю, що рухався головною дорогою, в результаті чого сталася дорожньо-транспортна пригода.

В результаті ДТП тілесних ушкоджень зазнали два співробітники патрульної поліції. Обох з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забої різних частин тіла каретами швидкої допомоги доставили до Чернігівської міської лікарні № 2. Також до лікарні був доставлений і водій Renault, в нього діагностовані забої.

За фактом події зареєстроване кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Водій Renault здав біоматеріал для аналізу на встановлення чи спростування факту сп’яніння.

Триває перевірка.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини